maanantai 22. toukokuuta 2017

Kiipula kiinnostaa vaihto-opiskelijoita

Toukokuun 8. päivä Kiipulaan saapui kaksi autolastillista vaihto-opiskelijoita. Ensimmäisenä saapuneessa ryhmässä oli kaksi IT-alan opiskelijaa Tallinnasta, sekä heidän tukihenkilö. Myöhemmin iltapäivällä Helsinki-Vantaan lentokentältä haettiin kuusi unkarilaista puutarha-alan opiskelijaa sekä heidän tukihenkilönsä. Molemmat ryhmät työskentelivät ja asuivat Kiipulassa kaksi viikkoa.


Virolaiset opiskelijat Raido ja Kaarel, sekä Kiipulan ohjaaja Tero

Virolaiset IT-alan opiskelijat Raido ja Kaarel tekivät avustavia työtehtäviä Kiipulan IT-tiimissä. He myös tutustuivat Datanomi- ja ICT-alojen koulutukseen. Opiskelijat saivat paljon kiitosta työstä ja osaamisestaan!



Unkarilaiset opiskelijat valmiina puistotöihin (Tibor, Krisztián, Gergely, János, Jácint, Bernadett)
Unkarilaiset opiskelijat puolestaan tekivät monipuolisia työtehtäviä Kiipulan kasvihuoneissa ja ulkoalueilla. Vaikka yhteistä kieltä ei ollutkaan, tekivät opiskelijat vaikutuksen positiivisella asenteellaan ja auttavaisuudellaan!

Molemmat ryhmät hyödynsivät myös vapaa-ajan tarjontaa Kiipulassa, käyden mm. uimassa, pelaamassa tennistä, ja tehden retkiä lähialueille. 


Molemmat opiskelijaryhmät vierailulla Hämeenlinnan Aulangolla

Vaihto-opiskelijat toivat mukavasti elämää Kiipulan kevääseen. Kiipulan opiskelijoita on otettu vastaan vaihtojaksolle monessa eri eurooppalaisessa yrityksessä ja oppilaitoksessa, ja on positiivista että pystymme tarjoamaan samaa myös tänne tuleville opiskelijoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti