keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Ranskalaisia makuja, S'il vous plaît!

Helmikuun 6.-10. Kiipulan toimipaikassa vietettiin ranskalaista ruokaviikkoa. Rusthollin ruokala valmisti herkullisia ranskalaisia ruokia kuten sipulikeittoa eli "soupe à l'oignon", Burgundin pataa eli "Boeuf bourguignon" ja jälkiruoaksi maistuivat ranskalaiset ohukaiset eli "Crepes"

ranskalaiset ohukaiset "Crepes"

Viikon aikana opiskelijat pääsivät nauttimaan ranskalaisesta tunnelmasta myös musiikin kautta, sillä lounasaikaan ruokalassa soivat ranskalaiset sävelmät:



(Muusikko Reijo Ahonen esiintyy Kiipulan ruokalassa 6.2.2017)

Osana viikkoa opiskelijoille ja työntekijöille järjestettiin myös Ranska -aiheinen tietokilpailu, jossa vastanneiden kesken arvottiin "makeita" palkintoja!

Ranskaviikon järjestämisestä vastasi opiskelijakunnan hallitus. Mukana oli myös ranskalainen EVS-vapaaehtoinen Margot, joka työskenteli Kiipulassa yhteensä 8 viikkoa lukuvuoden 2016-2017 aikana. 

ranskalainen vapaaehtoistyöntekijä Margot
ja Kiipulan opiskelijakunnan jäseniä valmiina tietovisaan

Tämä oli järjestyksessään toinen kansainvälinen ruokaviikkoa Kiipulan ruokalassa, sillä viime vuonna "käytiin" jo Italiassa. Missä maassa syödään ensi vuonna? ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti